Hjälp med montering av markis i Stockholm

Behöver du hjälp med montering markis Stockholm?  Mälardalens Markis & Persiennservice AB kan hjälpa dig mest just detta. De utför både montering och reparation av markiser och andra solskydd, både invändiga och utvändiga. Detta till väldigt gynnsamma priser.

De ser till så att jobbet blir väl utfört och att skydden måttanpassas på ett korrekt sätt. Montering utförs alltid av erfaren personal, och de kommer hem till dig när det passar dig bäst. De tar också med sig skräp och överblivet material efter avslutat jobb. Självklart kan du själv utföra monteringen, men när det gäller markiser är det bra att låta kunnig och kompetent personal utföra denna, för att vara säker på att det går rätt till.

Du kan också laga en gammal markis. De kommer då och utför arbetet på plats. De byter ut duk, väv och andra delar. Ofta går att få en trasig markis att bli precis som ny till, ett väldigt bra pris. Kontakta dem för mer information när det gäller detta.

Montering av markis för skydd mot insyn

Det kan också hjälpa dig med invändiga solskydd. Det finns ett stort antal kvalitetsprodukter på området. De har ett brett sortiment av måttanpassade persienner och rullgardiner, och du kan garanterat hitta något som passar just dig.

Om du vill välja något annorlunda så kan du välja duetter eller plisseér, en typ av invändigt solskydd som kan beskrivas som en blandning mellan persienner och gardiner. Dessa ger din bostad en intressant stil.

Ett vanligt alternativt är givetvis persienner. Med dessa får man på ett effektivt och billigt sätt bättre kontroll på solskenet.  Vanligtvis tillverkas dessa i aluminium men du kan även välja varianter av trä om du vill få mer naturlig känsla. Med dessa får man på ett effektivt och billigt sätt bättre kontroll på solskenet.​